polyaspartic
spray polyurea
moisture cure urethane

produk

SWD New Material khusus ing produksi lan nyuplai lapisan protèktif polyurea murni, lapisan, polyaspartic, pengisi gabungan lan bahan ndandani kanggo macem-macem lingkungan industri, komersial lan pangopènan.

  • kabeh
  • Sistem film tebal poliurea
  • Sistem film tipis polyaspartic
  • Bahan Khusus

proyek kita

Teknologi produksi internasional majeng lan kualitas dhuwur

  • reservoir waterproofing

    waterproofing reservoir

  • polyaspartic corrosion

    korosi polyaspartic

  • floor coatings

    lapisan lantai

  • pipeline protection

    pangayoman pipa

  • seawater tanks

    tank banyu segara

  • Marine off shore waterproofing

    Waterproofing saka segara

bab kita
Shundi new material (Shanghai) Co., Ltd.

SWD Shundi bahan anyar (Shanghai) Co., Ltd. didegaké ing China ing 2006 dening SWD urethane Co., Ltd. saka Amerika Serikat.Shundi bahan teknologi dhuwur (Jiangsu) Co., Ltd., anak perusahaan wholly-diduweni saka perusahaan, kalebu area 16000 meter persegi lan area tanduran 10000 meter persegi.Iki minangka perusahaan lengkap sing nggabungake riset ilmiah, produksi, penjualan lan layanan sawise-sales teknis.Saiki wis uyuh polyurea Asparagus polyurea, anti-karat lan anti banyu, lantai lan termal jampel limang produk seri.Kita setya nyedhiyakake pangguna ing saindenging jagad kanthi solusi perlindungan sing bermutu kanggo musim dingin lan poliurea.

ndeleng liyane